Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Lubicie najebac sie szampanem? 2-3 szampany bez zadnego innego alkoholu i nie wiesz co sie dzieje przez dlugi czas. Jak ktos lubi pic na umor to polecam. Ja nie lubie szampana,ale idzie sie zmusic. 2-3 miarki pijesz na hejnal (hujowo wchodzi, ale da sie przezyc) a potem juz leci. Btw. na ostatniego sylwestra kupilem drozszego szampana zamiast jakiegos dorato czy ruskiego (tych nie lubie) i o dziwo zajebiscie mi samkowal. Niestety za duzo wypilem do wodki tego szampana i odpadlem na jakies 2 godziny na sylwku. A jakie sa wasze doswiadczenia z szampanem? Pijecie czasem sam zeby sie upic? Nie mowie o laczeniach z innym alko, bo to samobojstwo.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
ekonomicznie jest wypić szampana przed jakąś imprezą, bo można się już całkiem konkretnie przyfazować żeby w klubie nie wydawać floty na driny czy cuś. w warszawskich warunkach to tymbardziej się sprawdza ;-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Widzę, że pisząc "szampan" macie na myśli najniższej jakości wina musujące.................. bo szmpan to ekonomicznie raczej nie wyjdzie.
  • 1680 / 266 / 0
Z tych tańszych ,,szampanów`` to tylko Martini Asti lubię. Kosztuje coś około 30zł, bardzo dobre polecam.
Na Don Perignona mnie nie stać (600zł za butelkę?)
Największy przegryw na forum
  • 437 / 20 / 0
Nie lubię szampanów i obrzydza mnie ich smak (zarówno tych tanich, jak i drogich). Nie wiem, ni chuja mi to nie wchodzi i już wole sobie wypić tanie wino, które przynajmniej nie maskuje swojej nazwy. Szampanom mówię stanowcze NIE. Chociaż prawdziwego szampana (bo taki jest tylko i wyłącznie z Szampanii) nie miałem okazji pić, ale myślę, że i tak by mi nie smakował. Blergh.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Bleee!
Nawet jak toasty są to raczej nie wypije (ew. zamocze dziób;)
A co dopiero upić się...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 324 / 6 / 0
Ja tam lubie wypić szampana. Najlepiej tego ruskiego za piatke.
Ale znam osoby co piją to zamiast piwa.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 2 / 0
Ruski "szampan" jest ok ale tylko ten rozlewany u nich. Można czasem dostać, ale kosztuje ponad 15zł. Na Krymie (UA) robią pyszne winka musujące metodą szampana (szampańską?) i muszę przyznać, że kilka razy się tym skułem.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Takiego to nie piłem. Mi chodzi o ten Szampańskoje Igristoje i Swieckoje Igristoje. Za 5 i za 6 zł.
Zazwyczj takie pijemy. nie są złe.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 2 / 0
Musi mieć niebieską banderolę - smak jest zupełnie inny, pełniejszy. Polecam.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...