• Reklama

Tramadol+benzodiazepiny dawki duże

Dziwne objawy odstawienia,wysoki puls,help.

czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje

Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Detox

Tramadol+benzodiazepiny dawki duże

Postprzez befree » Wt sty 06, 2009 10:26 am

bylem w ciagu długim od tramadolu+benzo(dawki na oko 500mg-1g srednio.Rzucam jestem na 3 dobie na równe zero(oprocz benzo).Wykryłem niepokojący objaw - PULS.Podaje dane z zegarka z pulsomierzem:
-Przy wysiłku skacze na powyzej 150 :#:
-Średnia z wczoraj 112(zdaje sie spadac z dnia na dzien ale dość wolno)
-sprawdziłem w czasie snu nawet(nie zdjąłem zegarka z pulsomierzem) po 2h drzemki mialem średnią 96 :nuts:

Domyślam sie ze bedzie spdać ta srednia z dnia na dzien ale jak widzę te liczby to muszę cos sie dowiedzieć na ten temat.

Mam kilka leków których moge uzyc:
propanolol
iporel(klonidyna)
Co robić mam 22l powinienem mieć puls ok. 80.

ps.będę wdzięczny za kazde info na ten temat bo nie rozumiem tego i mam przy tym objawy jakichs strzyków w głowie(wcześniej po odwykach mijały po paru dniach - ale nie spotkałem sie z czymś takim w necie czego dotyczy ten objaw.

EDIT: za mało napisałem o dawkach to dodam:
1)rekordowa prawdopodobnie dawka to 1,8g,albo więcej bo kiedyś nie notowałem.Krople,kapsułki zawsze w dawkach podzielonych(nigdy 1g od razu)
2)w ostatnich 2 miesiącach średnio waliłem przynajmniej 750mg(tak, 15 kapsułek to spokojne minimum)
3)po tym jak poszła mi butla kropli w tydzień(w gramach= 9,7g) mam tego dość(tolerancja jest ogromna doznania słabe mimo wszystko)
4)Narazie biorę tylko 5-htp(prekursor serotoniny) w dawce 300mg/day na niedobor serotoniny.
dodatkowo kilka leków na ''grype''
-peudoefedryna sie spisuje nieźle bo kicham bez przerwy i miewam katar.
-benzo narazie biorę później sie tym zajmę,ale i tak mam kiepskie dojścia teraz to nie będę brał dużo zresztą dużo nie potrzebuje...

Jak sobie zwiększyć szanse,żeby przestać brać raz na zawsze tramal?
Ostatnio edytowano Wt sty 06, 2009 1:29 pm przez befree, łącznie edytowano 2 razy
pisać na na bupra@hush.ai
befree

UWAGA

Ten wątek zawiera 33 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do Detox

• Reklama